Pentru că avem gospodine pricepute peste tot în lume, dar mai ales în Republica Moldova, azi vă invit la o gustare: biscuiți red velvet crinkle, ori cu crăpături. Dulcele perfect pentru masa de sărbători.
Pe mine m-a dat gata rețeta asta, care a primit foarte multe comentarii pozitive și au fost sute de persoane care au dorit să știe cum se prepară biscuiții red velvet crinkle.
Ingrediente
210 gr faină
170 gr zahăr pudră
15 gr cacao culoare mai deschisă
10 gr praf de copt
1 ou
40 ml lapte
60gr unt la temperatura camerei
1 lunguriță colorant roșu
1 vârf de sare
Cum se prepară BiscuițIi red velvet crinkle
- Primul pas este să combinăm toate ingredientele uscate.
- Într-un alt bol amestecăm laptele, oul și colorantul și amestecăm până când ingredientele s-au integrat foarte bine.
- După acest pas adăugăm compoziția laptelui și untul în ingredientele uscate și facem aluatul.
- După ce aluatul s-a format bine îl punem la congelator timp de două ore.
- Dăm drumul la cuptor la 190 de grade pentru 10-15 minute. După aceea scoatem aluatul de la congelator și ne apucăm de făcut biluețele, le dăm prin zahărul pudră, ca în pozele prezentate, și le băgăm la cuptor pentru 12-13 minute.
Trebuie să menționez că Ina Boghiu a realizat această rețetă pentru prima dată, iar de prăjiturile au fost savurate rând pe rând de toată familia.
Biscuiți red velvet crinkle pot fi gustarea ideală pentru sărbători, dar și pentru cei dragi, ori dacă doriți să imrpesionați pe cineva la orima vizită 😀
Ca pont, puteți înlocui colorantul cu pudra de sfeclă, asta în funcție de cum preferă fiecare. Să aveți poftă!
Pingback: Cum se prepară turtă dulce cu ciocolată fără zahăr – Cum Se Prepară?