Cremă supă de broccoli cu ulei de cocos și fâșii de pui de țară

O supă cremă cu broccoli este binevenită oricând, mai ales dacă o preparăm cu ulei de cocos și pui. Mâncarea este gata, cina este servită, așa că vă urez poftă bună!

Detalii

Servings
Prep time

10 minute

Cooking time

40 de minute

Ingrediente

  • 1 broccoli mic 400 g

  • 1-2 cartofi

  • 1 ceapă

  • 2 morcovi

  • o bucată de țelină rădăcină

  • 1 ardei gras

  • 1 păstârnac mic

  • 3 căței de usturoi

  • 3 bucăți de roșii cherry

  • o lingură de ulei de cocos

Cum se prepară CremA supă de broccoli cu ulei de cocos și fâșii de pui de țară

  • Primul pas pe care îl faceți în această rețetă este să spălați bine carnea de pui, apoi să o tăiați fâșii, după care să o puneți la fiert pentru 20-30 de minute.
  • Al doilea pas: spălați bine, foarte bine legumele, după care să le curățați pe fiecare în parte: broccoli, cartofii, ceapa, morcovii, țelina, ardeiul gras, păstârnacul, cățeii de usturoi, roșiile cherry.
  • Al treilea pas: tăiați cubulețe fiecare legumă în parte și să le puneți la fiert într-o oală cu apă pe care ați pus-o la încălzit cu 5 minute înainte.
  • Lăsați legumele la fiert pentru 30-40 de minute, în funcție cât de repede se fierb. După ce legumele s-au fiert, scurgeți așa și lăsați în oală cât doriți pentru ca supa cremă să aibă textura pe care o doriți.
  • Mixați toate legumele și adăugați o lingură de ulei de cocos în supa cremă și amestecați în continuare.
  • După ce s-a fiert suficient, trageți carnea prin unt la tigaie cât să prindă puțină culoare, după care o puneți supa cremă împreună cu crutoanele. Poftă bună!
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*