Paste delicioase cu sos roșu bogat în usturoi și pește bio

Eu sunt înnebunită după paste. Le consum în foarte multe combinații. A făcut soacră-mea un pește la cuptor, pe care l-am combinat cu spaghetele. Ce a ieșit? Vă dați seama, orgasm culinar.

Rețeta este foarte simplă, nu trebuie să pierdeți mult timp pentru preparare. Peștele o să vă ia puțin timp, în ideea că trebuie curățat, spălat, apoi tăiat, pus ingredientele în interior, băgat la cuptor și așteptat să se facă.

Depinde de fiecare, până la urmă cum preferă să-l mănânce. Depinde ce pește doriți să consumați.

Puteți alege un somon, care este o variantă mai simplă. Ori un pește de baltă la cuptor, cum am procedat eu. Bine, nu eu, soacră-mea, că ea l-a gătit, eu doar v-am dat și vouă pontul:D

Dacă sunteți interesați de rețeta cu pește bio, dați click pe link (rețeta peștelui bio), și o găsiți pe site.

Peștele pe care noi l-am consumat a fost mărunaș. Din 2 pești mari am consumat pește cu legume și extra spanac, plus pește cu paste, gustarea de seară pentru mine 😀

Ingrediente

  • rețeta pentru pește o găsiți aici

  • 100 grame de spagheti

  • piper

  • sare

  • sos roșu

  • usturoi (după bunul plac – eu am pus un cățel de usturoi)

Cum se prepară Paste delicioase cu sos roșu, bogat în usturoi și pește bio

  • Am pus pastele la fiert. Eu le-am consumat al dente, așa că fiecare le lasă să fiarbă cât dorește.
  • Într-o tigaie am pus sos roșu, pătrunjel și usturoi cât mai mult, că așa îmi place să poftesc, să nu se apropie vampirii de mine 😀 glumesc.
  • După ce am fiert pastele aproape gata, le-am pus în tigaia cu sos roșu și le-am mai lăsat câteva minute împreună.
  • Peste paste am pus peștele făcut la cuptor despre care v-am povestit mai sus.

Așa cum am menționat în articolul anterior despre pește, trebuie să aveți grijă la oase, mai ales dacă doriți să-i dați și copilului. Pastele cu pește pot fi consumate atât la prânz, cât și la cină. 🙂

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*